UniSoft - Calculatoare, licente software, periferice si componente - Servicii IT - Universal GestCont - Webdesign, fotografie, servicii web, grafica, promovare website & CD Multimedia
prima pagina despre unisoft webmail bookmark harta site

» Vânzări » Servicii IT » Software » Webdesign & Multimedia » Contacte

Calculatoare, periferice, componente, licente software - UniSoft
Cautare:

 
Resseler autorizat in Romania al produselor antivirus AVG
Ultimele proiecte web:
Ultimele proiecte web realizate

Vânzări

Chiar dacă doriţi un calculator pentru jocuri sau internet sau dacă aveţi o companie cu un sistem informatic mare şi aveţi nevoie de componente şi consumabile, vă stăm la dispoziţie pentru a vă ajuta să faceţi alegerea potrivită şi să vă oferim cele mai bune produse IT:

Calculatoare si sisteme informatice pentru acasa si birou

Calculatoare pentru acasă şi birou

Vă oferim calculatoare noi şi second hand, servere de reţea, calculatoare pentru uz industrial - din oferta existentă sau configurate în funcţie de cerinţele dumneavoastră. Vă putem ajuta să alegeţi exact calculatorul de care aveţi nevoie, "construit" în funcţie de necesităţile activităţilor pe care le desfăşuraţi.
Periferice, componente si consumabile

Periferice, componente şi consumabile

Fie că aveţi nevoie de un monitor nou, un cartuş de imprimantă sau un stick de memorie, vă oferim produse de calitate din vasta ofertă existentă.


Licente software, licente OEM

Licenţe software

Sisteme de operare, programe antivirus, programe utilitare, licenţe OEM, etc. UniSoft este resseler autorizat pe România al produselor de protecţie şi securitate AVG. Recomandăm deţinerea de licenţe asupra tuturor programelor pe care le folosiţi.Contacte şi comenzi

Pentru informaţii, oferte de produse şi preţuri vă rugăm să ne contactaţi. Ne puteţi scrie în formularul de contact ce anume vă interesează şi vă vom contacta cât mai curând. 
copyright © UniSoft 1991-2016.   Toate drepturile rezervate.   www.unisoftreghin.ro