UniSoft - Calculatoare, licente software, periferice si componente - Servicii IT - Universal GestCont - Webdesign, fotografie, servicii web, grafica, promovare website & CD Multimedia
prima pagina despre unisoft webmail bookmark harta site

» Vânzări » Servicii IT » Software » Webdesign & Multimedia » Contacte

Webdesign & Multimedia - pagini web, fotografie, logo si identitate vizuala, cd multimedia - UniSoft
Cautare:

 
Resseler autorizat in Romania al produselor antivirus AVG
Ultimele proiecte web:
Ultimele proiecte web realizate

Webdesign & Multimedia

webdesign, fotografie, logo si identitate vizuala, grafica publicitara, pagini web, servicii web si promovare website

Website complet

Vă ascultăm cerinţele, vă studiem activitatea şi trecem la treabă. Vă putem garanta un site web cel puţin la fel de bun ca al concurenţei dumneavoastră şi vom face tot posibilul ca situl dumneavoastră să dea rezultate. Prezentarea companiei şi a ofertei de servicii şi produse online, putând fi vizualizată la orice oră oriunde în lume, s-a dovedit a fi una din cele mai eficiente metode de publicitate şi schimb de informaţii.


Ne ocupăm de tot ce e legat de situl dumneavoastră, de la fotografie, înregistrare de domenii, găzduire web, etc. până la promovare şi administrare pe termen lung. Am încercat întotdeauna să dăm termene de livrare cât mai bune dar punem pe primul loc calitatea serviciilor şi atenţia sporită pentru detalii. Toate siturile construite de noi sunt funcţionale pe orice browser web folosit în prezent.

Creeare logo şi identitate vizuală

Vă construim sigla care va reprezenta simbolul afacerii dumneavoastră împreună cu definirea întregii linii grafice pentru restul elementelor vizuale (definirea culorilor şi a tuturor elementelor grafice pe care trebuie sa le conţină cărţile de vizită, foile cu antet, e-mailuri personalizate, etc.)

Promovare, motoare de căutare şi directoare web

Pentru a avea succes, un site web trebuie pus "în centrul atenţiei", adică trebuie sa apară pe primele pagini de rezultate ale motoarelor de căutare si directoare web. Promovarea se face în funcţie de interesele dumneavoastră şi de rezultatele pe care doriţi să le obţină.CD Multimedia

CD Multimedia

Cursuri sau carti electronice, cataloage de produse, slideshow-uri sau albume foto, prezentarea firmei dumneavoastra sau a unui produs pe suport digital, de la CD-uri în formatul unei carţi de vizita pâna la DVD-uri, în aceste aplicaţii pot fi combinate animaţii deosebite cu o grafica adecvata subiectului, efecte sonore, documentaţii în format .pdf, clipuri video şi multe altele. Vă putem oferi aceste produse împachetate cu grijă intr-o mare varietate de carcase, plicuri sau diverse suporturi personalizate.Tarife servicii

E greu de spus un preţ exact, tarifele le calculăm funcţie de fiecare proiect în parte şi de cuantumul serviciilor oferite. E gratuit să ne înâlnim cu dumneavoastră pentru a vedea care sunt cerinţele, complexitatea lucrărilor şi pentru a face un calcul total. Clienţii mai vechi vor beneficia întotdeauna de reduceri.

Informaţii suplimentare şi Contacte

Vă răspundem la orice întrebări legate de aceste servicii dacă ne scrieţi la contact@unisoftreghin.ro sau în formularul de contact.

Lucrări realizate de noi şi beneficiarii acestora

Puteţi arunca o privire peste lucrările realizate din 2002 până acum [portofoliu]. 
copyright © UniSoft 1991-2016.   Toate drepturile rezervate.   www.unisoftreghin.ro